Welkom op deze site! 

 

 Welkom!  
Ik wens iedereen toe de balans te vinden in je lijf en in je leven. Ik laat je met liefdevolle aandacht en mijn expertise in beweging komen door middel van de movement method Ilan Lev, Thaise yogamassage, dans, groepslessen en privé-sessies. Het in dialoog zoeken naar een opening zodat het lichaam zelf gaat herstellen, het liefdevol in beweging zetten en stimuleren van het systeem, is waar ik altijd mee bezig ben, zowel binnen mijn eigen vaardigheden als danser/docent, als de kennisoverdracht. Ook mijn lichaam heeft de nodige kwetsuren doorleefd en ik kan mij inleven als het gaat om jouw persoonlijke verhaal. Na 15 jaar een eigen studio te hebben gerund in Utrecht werk ik nu op meerdere locaties en kan zelfs zo nodig aan huis langskomen. 
Ik werk vanuit het hart en met gevoel voor wat jou beweegt.

 

 

 

PILATES & DANS

Ik ben in de jaren '80 in New York terecht gekomen en heb daar jaren gewoond. Daar heb ik mijn BA in dans behaald. Als specialist - Jazzdans (Simonson teachings) ben ik na terugkeer in Nederland als docent en choreografe werkzaam geweest bij jeugd- en volwassenentheater zoals Jeugdtheaterschool Mirakel Amersfoort, Scapino in School en Dans in School. Binnen mijn adviesfunctie dans voor de provincie Utrecht heb ik evenementen uitgevoerd zoals Culturele zondagen Utrecht Danst. 

Ik geef lessen in Bilthoven in studio "Bij Lou"

Klik op de pagina Pilates&Dans voor het rooster 

 

MASSAGE BIJ KANKER

Wanneer de diagnose kanker is vastgesteld, veranderd er absoluut iets in je leven. Allereerst dat je de klap moet verwerken. De behandelingen nemen bezit van het lichaam en kunnen sporen achterlaten. 

Massage biedt geen genezing maar werkt wel ondersteunend. Het is erg belangrijk om contact met het lichaam te houden. Even geen medische aanraking, maar aanraking die prettig en ontspannend werkt. Ik bied een luisterend oor en mijn handen geven even een ontspannend moment.

 

THAISE YOGAMASSAGE

   Ilan Lev Method (ILM)

 Ik heb mijn opleiding therapeutische Thaise Yogamassage gevolgd bij Thai Dee. In de zomer van 2015 heb ik mij met een reis naar Thailand tevens gespecialiseerd in Tok Sen. Ook heb ik daar stages gelopen in diverse ziekenhuizen in Bangkok. 

ILAN LEV METHOD

Mijn behandelingen gaan altijd over het in gesprek gaan met het lichaam, de balans zoeken, het loslaten van patronen, en verfrist en blij mijn tafel verlaten.....
  Keuze uit de volgende massagevormen;

  • Klassieke Thaise yogamassage / gekleed of met olie (zie pagina)op de mat
  • Intuitieve massage op de mat of tafel
  •  keuze uit massages op de tafel met olie
  • Massage bij kanker (zie pagina)


 

Favoriete links:

Ankie Thuis
 Thaise yogamassage,  Ilan Lev Method, Dans & Pilates